Eindredacteur

't Spant

Technische

zaken

Vacatures

Bestuurslid

Technische zaken

 

Ons huidige bestuurslid Technische zaken, René van der Zweep, heeft te kennen gegeven in de komende Najaarsvergadering te willen aftreden. Ook voor hem wordt een opvolger gezocht. Natuurlijk ligt daar de focus op iemand met een technische achtergrond die sturing kan geven aan de Technische Commissie en de Klusploeg, maar ook hier geldt het mee discussiëren en beslissen over alle andere verenigingszaken.

Dus: Hebt u affiniteit met deze onderwerpen en bent u iemand die graag een paar jaar een bijdrage voor onze prachtige vereniging wil leveren? Stuur dan een mail aan bestuur@maasenroer.nl of praat er eerst eens over met een van de bestuursleden.

 

Zoals de voorzitter al vaker in zijn voorwoord heeft geschreven: het is boeiend en dynamisch werk, waarvoor iets van je verwacht wordt, maar waarvoor je ook veel terug krijgt.

Belangrijk: de nationaliteit van de kandidaten voor deze functies hoeft niet Nederlands te zijn, maar het kunnen verstaan en lezen van de Nederlandse taal strekt wel tot aanbeveling.

Eindredacteur ’t Spant

 

Per 2018 gaat Mea Grevink stoppen als eindredacteur van ’t Spant. Hiervoor zoeken we een opvolger die samen met Carmita Udo (bestuurslid PR en communicatie) en Frank Raemaekers (opmaak) ons clubblad gaat vormgeven. Zoals u weet komt ’t Spant 4 maal per jaar uit en er wordt van u gevraagd om in de weken daaraan voorafgaand de kopij te verzamelen, te redigeren en met begeleidende foto’s aan te leveren aan Frank. Een goede kennis van de Nederlandse taal is een vereiste. Heeft u hiervoor belangstelling dan kunt u een mail sturen aan spant@maasenroer.nl.

 

Wilt u eerst meer weten dan kunt u Mea Grevink bellen op 0475-330839 of 06-11193832.