“Corona proof” Jeugdzeilen in 2021

Nadat vorig jaar het jeugdzeilen door Covid-19 in het water gevallen is, zijn we verheugd dat we in 2021, binnen de geldende restricties, weer een jeugdzeil programma kunnen aanbieden. We zullen de nodige maatregelen treffen om dat op een “corona proof” manier te doen. Zet de volgende data alvast in je agenda en meld je snel aan via de website. De zeildagen zijn gepland voor:

 • Boot inspectie:
  zondag 2 mei (dit jaar verplicht vanwege maatregelen covid-19) 

 • Instructie zondagen:
  16 mei, 30 mei, 13 juni, 11 juli 

 • Zeilkamp
  (indien Covid-19 maatregelen kamp niet mogelijk maken, zeildagen zonder overnachting)
  zaterdag 24 juli t/m woensdag 28 juli 

 • Nazomer activiteiten:
  zondag 12 sept en zondag 19 sept 

De vooraanmelding voor bestaande jeugdleden opent op 1 maart en sluit op 12 maart, daarna verloopt het op basis van volgorde aanmelding. Aanmelden kan <via link> / tabje hieronder > tot zondag 4 april 2021.

Rondom het jeugdzeilen zijn er veel dingen die moeten gebeuren om de zeildagen en het zeilkamp tot een succes te maken. Daarom doen we ook een oproep aan met name de ouders van deelnemende kinderen om zich aan te melden als vrijwilliger. Laat ons weten waar jij een ster in bent en welke taken je leuk zou vinden om mee op te pakken. Naast ouders doen we ook een oproep aan onze jeugdleden (vanaf 16 jaar kun je al meehelpen) leuk om te doen en ook voor jezelf een leerzame ervaring.

De jeugdcommissie staat te popelen om weer met de kinderen het water op te gaan!

Bij vragen op suggesties graag contact opnemen met jeugd@maasenroer.nl

Thijs Berden